Pripreme za Božić

Prvi dan zime

Djeca iz skupine „Zmajčeki“ obilježila su prvi dan zime korelacijom likovnih, istraživačko-spoznajnih, glazbenih i govornih aktivnosti. Djeca su izradila obilježje koje su nosila svojim kućama, slušali su skladbu Antonija Vivaldija „Zima“ te su pričala o vremenskim uvjetima i o načinu oblačenja u zimsko doba.

Adventski kalendar dobrote

Tijekom cijelog mjeseca prosinca zaključno s utorkom 21. 12. 2021. godine djeca su donosila namirnice kako bi pomogla potrebitima. Akciju je organizirao Hrvatski crveni križ, a naši „Zmajčeki“ radi su se odazvali. Zahvaljujemo svoj djeci i svim roditeljima na suradnji.

Božićne aktivnosti

Tijekom zadnjih nekoliko tjedana djeca iz skupine „Zmajčeki“ pripremala su nekoliko iznenađenja. Zasadili su svoju pšenicu, izradili su ukras za istu, izradili su čestitke za svoj roditeljski dom, ali i čestitke za sve djelatnike Dječjeg vrtića „Suncokret“ – neke smo čak uspjeli i rasplakati. Također, veselo su pjevušili božićne pjesmice: „Pahuljice padajte“, „Nek' svima je sretan Božić“ i „Zvončići“.

 

Dragi roditelji, u ime sve djece iz skupine „Zmajčeki“ i svih djelatnika Dječjeg vrtića „Suncokret“, posebno u ime odgojiteljica Hane, Jelene i Lee

ŽELIMO VAM SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ.